Följ oss på Facebook & Instagram


Välkommen att följa oss på Facebook och på Instagram. Där delar vi med oss angående vilka lägenheter som finns att hyra, vart vi renoverar, anordnar tävlingar och mycket mer! 

Nyheter


från Guldnyckelns Fastigheter AB: 

Renovering - Pionvägen

Renoveringen är i fortfarande i fullgång på Pionvägen. Nu fortsätter vi med etapp 2. Med nyrenoverande kök, målade väggar, nytt golv och säkerhetsdörrar blir lägenheterna på Pionvägen ljusa och moderna och helt rätt i tiden.


Är du intresserad av en visning eller har allmänna frågor om lägenheterna på Pionvägen, tveka inte att höra av dig till oss.

Gott Nytt År!

År 2022 blev intensivt och händelserikt. Vi förvärvade fyra nya byggnader i Valdemarsvik där renoveringsinsatser har krävts. Vår utveckling i Gusum har fortsatt med lägenhetsrenoveringar, relining och förnyade värmeanläggningar. Under 2023 fortsätter vi renovera och förnya, både i Valdemarsvik och Gusum.

 

I januari välkomnar vi en ny teammedlem, Nicklas Johnsson, som introduceras som fastighetsskötare. Tillsammans gläds nu teamet åt att fortsätta välkomna hyresgäster, sköta om våra fastigheter och samarbeta med lokala entreprenörer under året.

 

I vår omvärld pågår oroligheter och många människor drabbas tyvärr. Vi sänder dessa en extra tanke och hopp om bättring.

Vi önskar alla en fin nyårshelg och ett Gott Nytt 2023!

 

Guldnyckelns Fastigheter


Renovering - Valdemarsvik

Just nu pågår renoveringsarbete på Skolgatan och Granbrinken i Valdemarsvik. Efter det påbörjar vi arbete på Järnvägen i Gusum!