KUNDSERVICE


HYRESAVI, LÄGENHETER, VISNING OCH ÖVRIGA FRÅGOR


Telefontider: Måndag-fredag 08:00-09:00

Telefonnummer: 0123 126 00

Mail: info@guldnyckelnsfastigheter.se


FELANMÄLAN 


Telefontider: Måndag-fredag 08:00-09:00

Telefonnummer: 0123- 12 600

Felanmälan via hemsida: dygnet runt


Vid snabbare hantering av felanmälan, klicka på denna länk:

GULDNYCKELNS FASTIGHETER AB (realportal.nu)INFORMATION GÄLLANDE FELANMÄLAN


Felanmälan:

Felanmälan kan både göras via vår hemsida och telefon. Om du behöver felanmäla ett ärende utöver telefontiden, hänvisar vi dig till denna länk:

GULDNYCKELNS FASTIGHETER AB (realportal.nu)


Akuta ärenden utöver arbetstid: 

Vi hänvisar alla akuta ärenden som är utöver arbetstid till SOS alarm som i sin tur kommer att hänvisa er vidare till rätt person. Observera att detta gäller endast akuta ärenden. Övriga ärenden, vänligen gör en felanmälan enligt ovan.

Observera att jouranmälan (serviceanmälan som sker utanför ordinarie arbetstid) ska endast ske i aktura fall, d.v.s när skadan förvärras om åtgärd fördröjs. Kostnaden för jourhanteringen är hög och bekostas av hyresgästen som anmäler skadan. Därför ska den endast användas om det verkligen är nödvändigt.SNABBARE HANTERING AV FELANMÄLAN


Fundera - ska du felanmäla? 

Det är hyresgästens egna snvar att rengöra fläktfilter, hantera stopp i handfat och duschavlopp, byta wc sist och

byta lampor i tak, kylskåp, ugn. Om du är osäker vad som gäller för just din lägenhet kan du maila oss på info@guldnyckelnsfastigheter.se


Så fort du felanmälar ditt ärende via Real.se registreras den i vårt system. Ärendet skickas sedan vidare till vår fastighetsskötare som hanterar alla reparationer löpande.


Vi jobbar alltid så snabbt vi kan. När det tar längre tid att återgärda ett problem beror det oftast på att vi måste beställa material eller ta hjälp av en entreprenör som även dom har handläggningstider vi måste förhålla oss till. Observera att felanmälningar planeras manuellt och därmed kan vissa felanmälningar prioriteras mer akut än andra.