FÖR VÅRA HYRESGÄSTER 


Boendemiljö med personlig omsorg och kvalité -


Guldnyckelns Fastigheter AB grundades 1996 och drivs nu av Livi Fastigheter AB. Vi förvaltar lägenheter och lokaler i Valdemarsvik och Gusum.


Vår målsättning är att förvalta lägenheter i Valdemarsviks kommun med hyresgäster som bor i en trygg miljö med god service.

RENOVERING PÅ PIONVÄGEN


Renoveringen är i fortfarande i fullgång på Pionvägen. Nu fortsätter vi med etapp 2. Med nyrenoverande kök, målade väggar, nytt golv och säkerhetsdörrar blir lägenheterna på Pionvägen ljusa och moderna och helt rätt i tiden.


Är du intresserad av en visning eller har allmänna frågor om lägenheterna på Pionvägen, tveka inte att höra av dig till oss. 


HUR VILL DU BO?  


Var med och påverka ditt första boende. Maila oss på Guldnyckelns Fastigheter med dina önskemål och krav så hjälper vi

dig att hitta rätt bostad! 


info@guldnyckelnsfastigheter.se

JANUARI


UPPFRÄSCHNING AV TVÄTTSTUGORNu ordnar vi upp våra tvättstugor. 

Här är slutresultatet på Pionvägen. 


Med små medel blev det ett toppen resultat! Har du något du önskar förbättra i din fastighet? Maila oss på info@guldnyckelnsfastigheter.se med rubrik "ÖNSKEMÅL" 


FÖREMÅL I TRAPPHUS OCH KÄLLARGÅNGAR


På förekommen anledning vill vi göra alla uppmärksamma på att det inte är tillåtet att förvara något utanför lägenheten eller lägenhetsförrådet. Allt som finns inom de allmänna utrymmena kommer att anses som skräp och föras bort. Fortsättningsvis kommer vi även om möjligt söka rätt på ägaren och debitera våra kostnader för bortforslingen.


Tack för att du hjälper till att hålla rent och snyggt i fastigheten!