Vi söker en 

ERFAREN

FASTIGHETSFÖRVALTARE

Nu söker vi en erfaren fastighetsförvaltare som lockas av att ta resultatansvar för vår fastighetsportfölj i Östergötland. Portföljen består av bostadsfastigheter (820 lgh) i tre kommuner samt ett antal samhällsfastigheter.

I rollen har du huvudansvar för drift, underhåll och löpande förvaltning. Du arbetar för att säkerställa optimalt driftnetto genom fokus på effektivisering och minimal vakansgrad. I tjänsten ingår även arbetsledaransvar för driftorganisationen där du leder och utvecklar det dagliga arbetet för områdets medarbetare. Din arbetsvecka tillbringar du både i 1. Valdemarsvik, 2. Finspång och 3. Norrköping (andra resor förekommer).

 

Som förvaltare leder du driftsorganisationen med målsättningen att optimera fastighetens drift och proaktivt arbeta för att hitta förbättringspotential i fastighetsportföljen. Du har intresse för hållbarhetsfrågor och har förståelse för hur våra fastigheter behöver förvaltas och utvecklas för att vara kostnadseffektiva och minska vår klimatpåverkan. En annan viktig del i arbetet är att bevaka marknadsutvecklingen i syfte att vidta åtgärder för att minimera vakansgraden. Tjänsten omfattar relationsbyggande och dialog med lokalt näringsliv, samarbetspartners och offentlig sektor för att säkra fastighetsbeståndets attraktivitet.

Som förvaltare ansvarar du för kontakt och samordning av leverantörer och entreprenörer gällande underhållsprojekt och förädlingsprojekt. Tillsammans med koncernens projektorganisation arbetar du även med nyproduktion, ombyggnationer och renoveringar. I rollen ingår att samla offerter, pressa priser samt handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer för den dagliga förvaltningen. Du följer upp kostnader, beställda arbeten och tar fram underlag för utvecklings- och investeringsbeslut samt ingår i koncernens förvaltningsledning.

 

KVALIFIKATIONER

  • Utbildning inom fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, byggingenjör
  • Flerårig erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning
  • God ekonomisk förståelse, kunskaper inom fastighetsteknik och ledarerfarenhet
  • Van användare av digitala plattformar som rör förvaltning. Kunskaper i REAL är meriterande
  • Officepaketet, god kunskap i alla program
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

 

OM DIG

Fokus för vårt team är nöjda hyresgäster samt att optimera drift, underhåll och skötsel av beståndet. För att lyckas med förvaltningsuppgiften är ledarskap, samarbete och värderingarna - effektivitet, ansvar och respekt - viktiga ledord i vardagen. För att trivas i teamet behöver du gilla att göra bra affärer och att förhandla. Du ser möjligheter där andra ser problem och har god omställningsförmåga. Du är driven, kommunikativ och gilla att skapa dynamiska team som levererar. Du planerar din egen tid klokt och är duktig på att dra gränser i syfte att både du och dina medarbetare ska vara både effektiva och välmående.

 

OM OSS

Livi Fastigheter är en koncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt. Koncernen inriktar sig på samhällsfastigheter och bostäder i region Stockholm, Mälardalen och i Östergötland.

Företaget är aktiva genom hela värdekedjan, från förvärv, planläggning och projektutveckling till uthyrning, förvaltning och förädling. Kopplingen mellan stabila penningflöden från förvaltningsportföljen och effektiv projektutveckling av bostäder och samhällsfastigheter skapar långsiktighet i vår affär. 

Nu satsar koncernen på flera orter i Östergötland. I Valdemarsvik utvecklar och förädlar vi vårt bestånd av hyreslägenheter (320). I Finspång pågår en ROT-omvandling av området med 300 lägenheter och vi fick nyligen ett positivt planbesked som möjliggör byggnation av ytterligare fastigheter. I Norrköping pågår nybyggnation av hyreslägenheter (250) i två etapper där första etappen övergår i förvaltning till sommaren. Utöver vårt erbjudande av hyreslägenheter har vi ett antal samhällsfastigheter med fleråriga hyresavtal och vi fortsätter investera i flera byggnader.

Vill du följa med på vår spännande utvecklingsresa är du varmt välkommen med din ansökan!

 

DIN ANSÖKAN

Välkommen att skicka din ansökan till malin@livifastigheter.se redan idag. Vi intervjuar löpande.

 

MER INFORMATION:

Livifastigheter.se   I    Guldnyckelnsfastigheter.se   I    Boifyrby.nu    I     Gronadalen.nu